Dit kan ingrid nagel voor je doen

1. masterclass professioneel presenteren

Speciaal voor topmanagement (directie, bestuurders, ondernemers) ontwikkelde Ingrid Nagel een tweedaagse. Denk snelheid, inhoud, hoog tempo. Doen. Ochtend-, middag- en avondprogramma. Inclusief overnachting. 100% aanwezigheid & commitment is verplicht. Er is geen tijd voor ander werk deze twee dagen, echt niet. Je bent twee dagen all-in aan de slag met jouw manier van presenteren.

zo ervaren zij het

These slides will be slide-able on the live version of your page!
'ik kan me niet herinnerEN dat ik ooit zo'n goede training heb gehad'

Echt top, deze tweedaagse! Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit zo'n goede training heb gehad.Intensief, leuke afwisseling met de professor, hard werken, veel geleerd. Ja erg leuk met veel presenteren en reflecteren op je houding en het leren met elkaar. Veel openheid en ruimte om te oefenen. De openheid en veiligheid in de groep was top. Ook de stijl van Ingrid en hoe ze met haar feedback aansluit op de persoon en dus niet een 'eenheidsworst' probeert te creëren. 

Machiel Kamerbeek

Directeur F&C Leger des Heils

'Spreken voor honderduizenden kijkers werd een stuk meer ontspannen'

"Ingrid heeft mij één-op- één getraind en begeleid in de voorbereiding op een televisietoespraak. Spreken voor honderdduizenden kijkers werd een stuk meer ontspannen door de vakkennis, motivatie en passie die Ingrid mij van tevoren meegaf. Van harte aanbevolen!

Arjen Berensen

Pionier - PKN Nederland

'Landen, aarden en voorbereiden!'

Inspirerend om dit met een kleine groep aan te gaan. Voorbereiding is key voor een presentatie vanuit rust en het overbrengen van je kernboodschap. De transparantie, de veiligheid en het vertrouwen in de groep vond ik fijn. Mooi om te zien hoeveel je kan leren in zo'n korte tijd, het vele oefenen was goed. Echt gaaf om ook de groei bij de anderen te zien. Leren landen, connecten en dan pas spreken. Ja, daar ga ik echt mee aan de slag!

Douwe van Dijk, 

Partner Den of Data

wat ik ook voor je kan doen is...

2. een-op-een coaching

Ik bied je drie opties. Heb je nog nooit met mij samengewerkt? Fantastisch dat je het dan nu overweegt. Dankjewel. Ik help je graag verder om jou ontspannen te laten presenteren met een pakkend verhaal.


Het product wat het beste bij je past is S T A R T.  Ik help jou graag met het vertellen van jouw verhaal. Of dit nu je speech is waarbij je de nieuwe strategie presenteert aan de RvT of de presentatie waarin je tijdens de nieuwjaarsspeech jouw personeel uitvoering en oprecht bedankt; ik help je. Hetzij met het schrijven, hetzij met het daadwerkelijk vertellen van je verhaal. Twee sessie heb ik je tijd en aandacht nodig. Voor de S T A R T zijn we twee keer twee uur onderweg met elkaar. Hierna mag je, als je wilt, door met mij. Ik bied je, voor het gemak, executive coaching 5X of 12X. Je boekt een sessie van 90 minuten. Op maandagen. In Amsterdam. Ik denk met je mee. Schrijf met je mee. Help je om met zelfvertrouwen jouw verhaal te doen!


Doel: ik ondersteun je op zo'n manier dat jij dat podium pakt! Zonder bibberingen, haperingen en ook het hanengedrag mag achterwege blijven. Je gaat als jezelf jouw verhaal vertellen aan al die toehoorders die nieuwsgierig zijn naar dat wat jij te vertellen hebt.


 Zin in? Mooi, ik ook. Graag tot snel. 

MIJN COACHEES VERTELLEN DIT

'JE WAS VOLLEDIG IN EN BIJ ONS COMMITMENT AAN DE 'KLUS'

Het geven van mijn vertrouwen aan jou ging vlot, mede omdat Kees de Pater lovend over jou was en beslist adviseerde om de pitch-training bij jou persoonlijk te doen.


Dat vertrouwen bleek volstrekt terecht. Je was volledig in en bij ons commitment aan de ‘klus’ die ons te doen stond. Dat je er last-minute in Amsterdam ook bij was, vond ik helemaal tof!


PS Fingers crossed op weg naar maandagavond Goed Geld Gala NPL. *nawoord - het project Holwerd aan Zee won, zij ontvingen 15 miljoen euro!

Fred Woutersdirecteur Vogelbescherming Nederland
'DIRECT IN TAALGEBRUIK MET PRACHTIGE HERKENBARE BEELDEN'
Het is een mooie en sfeervolle Kerstgezinsdienst (NPO2) geworden.


Voor de inhoud van de overdenking wil ik je van harte bedanken. De overdenking is direct in taalgebruik met prachtige herkenbare beelden.


Dank voor het vele werk wat je hieraan hebt gehad en voor de goede samenwerking om met elkaar naar de opname toe te werken.


Ik zie uit naar onze volgende opnamen!
Sjoek Nutma 

eindredacteur eo

'IK VOELDE MIJ DIRECT BIJ HAAR OP MIJN GEMAK'

Ik ben van mening dat er altijd nog wat verbeteren valt. En dat bevestigde Ingrid maar weer eens.


Ingrid had zich heel goed voorbereid voor onze afspraak en ik voelde mij direct bij haar op mijn gemak.


Ze laat niet alleen zien waarom bijvoorbeeld meer punten gebruiken in zinnen beter is, maar daarna zijn we daar ook even mee aan de slag gegaan.


Ik zocht naar een methode waarin ik nog beter uit mijn hoofd kan leren maar ik had hem tot nu toe nog niet gevonden. Ingrid heeft die mij aangereikt. Ik kan een gesprek met Ingrid iedereen aanraden!

Almatine Leene 

theoloog des Vaderlands

workshop

maatwerk

Omdat je soms je ambassadeurs wilt inspireren. Omdat je jouw salesmensen graag weer even scherp wil hebben op de pitch. Omdat je collega's vaker naar buiten gaan en het verhaal goed moeten kunnen vertellen. Omdat...


Omdat jij behoefte hebt aan een workshop over presenteren. Of Pitchen. Of het nu gaat over het ontwikkelen van een verhaal, een rode draad of het overtuigend vertellen van dat verhaal. Tarief is € 2.500, exclusief 21% btw en reiskosten.

 

Met plezier en energie inspireer ik jullie, deel mijn kennis en help je vooruit. Je boekt een maatwerk-sessie. Dat betekent dat ik de sessie ontwerp en volledig aansluit op jullie wensen. De sessie duurt 60 - 150 minuten.