Tarieven

ingrid nagel | coach voor sprekers

Volgens mij was ik 10, mijn ouders namen ons mee op vakantie naar Duitsland. En daar waren Pam & Punkertje, ik kan ze nog uittekenen. De twee acteurs van het animatieteam. Grappig dat ze waren, ik vond ze hilarisch. En terwijl wij daar ons zelf geknede brooddeeg aan een stok regen en boven het kampvuur hielden vertelden zij dat er een heel erg groot probleem was! Echt heel erg groot. Wil je weten wat? Er zou een circusvoorstelling zijn, voor alle gasten op de camping en nu waren de dompteur en de dieren, dus echt iedereen, ziek. Of wij ze alsje-alsje-alsjeblieft wilde helpen? Nou, je kan je voorstellen; dat wilden we! De een wilde de touwen in klimmen, een ander wilde wel kunstjes doen (want ik zit op turnen) en weer een ander koos ervoor om de clown te spelen. En ik? Drie keer raden, ik vroeg als 10-jarige of ik alsjeblieft het circus mocht presenteren aan de Nederlandse gasten. En het mocht! Een heuse stalmeesteres.


Dat wat je als kind al zo graag deed, daar ligt je toekomst. Hoewel je daar vaak jaren voor nodig hebt om daarachter te komen. Ik vind het podium een magische plek. Hoe heerlijk dat er zoveel mensen, tegelijkertijd hun tijd ter beschikking stellen aan jou als spreker! Je kan dan toch niet anders dan hun tijd waarmaken? En dat vraagt voorbereiding van jou als spreker.


Wie ik ben? Ik ben Ingrid. Dat is wie ik ben. Waar je me ziet ben ik dezelfde persoon. Dus op het podium of in je bestuurskamer of op dat ene feestje. Je ziet mij. Compleet zoals ik ben.


En wie ik ben? Een vrouw. Een zakenvrouw. Een ondernemer. Een spreker. Een trainer. Een zus. Een zusje, dat ook. Een echtgenote. Een mama. Een dochter. Een christen. Een vriendin. Niet perse in die volgorde overigens. Maar in het leven heb je nu eenmaal meerdere rollen, en ik ben gezegend met een mooi leven.


Ze noemden mij altijd een zondagskind ook al ben ik geboren op een maandag. Wel in het rumoer overigens, mijn moeder stond typische koninginnedagspelletjes te spelen op het schoolplein met mijn broer en zus toen ik mezelf meldde. Het leek me wel een gezellige dag om geboren te worden.


 Oh ja en dat schrijven. Ik maak verhaaltjes. Voor jou. Over jou. Voor jouw publiek. En dat doe ik samen met jou. Ik help je om jouw verhaal naar boven te krijgen en laat je ervaren hoe jij dat het podium pakt. It’s yours. Want dat is, weet ik inmiddels echt een vak. En ja, dat is te leren! Een geboren spreker? Geloof me nou, die bestaat niet. Ook niet Obama, ja die man spreekt prachtig maar echt als je zijn eerste speech en zijn laatste hoort – dat is een wereld van verschil want ook hij weet oefening baart kunst, of in dit geval prachtige praatjes. 

INGRID MOCHT GRIëTTE HELPEN MET DE VOORBEREIDING VOOR EEN SPEECH VOOR EEN EVENT 'eva vrouwendag' (2023) MET DUIZENDEN VROUWEN in hotel zuiderduin


"ONGELOOFLIJK LIEVE INGRID WAT BEN JE HIER GOED IN EN WAT IS DIT LEUK EN GOED GEDAAN EEN FEESTJE NU OM VOOR TE BEREIDEN! THANKS😘"

GRIËTTE VONCK, HOOFDREDACTEUR

een-op-een coachings

Aansprekend en helpt om spreek- en presentatievaardigheid aan te scherpen.
Simon Visser


Spreker Open Doors

Waardevol!

Jurjen ten Brinke


Presentator eo

Ongelofelijk veel geleerd en geoefend in korte tijd. 
Ilse Visser


TV-presentator

PRIJZEN COACHING


Coaching

EEN-OP-EEN | INGRID NAGEL

LOCATIE: STORIES, Sarphatiestraat 14, AMSTERDAM

EXECUTIVE COACHING

START

Eenmalig
1.575 euro exclusief 21% btw

DIT KRIJG JE


 • Er komt een belangrijke presentatie aan.
 • Je vindt het fijn hierin begeleid te worden.
 • Ik kijk wat je nodig hebt en lever dat. Of het nu is hulp bij je ontwerp van het verhaal of bij het vertellen van dat specifieke verhaal, of beide. Ik ben er en help precies daarmee wat jij nodig hebt!
 • Twee sessies Executive coaching

executive coaching

5X

Eenmalig
3.300 euro exclusief 21% btw

DIT KRIJG JE


 • 5x Executive coaching met Ingrid Nagel
 • Ik weet wie je bent, ken je rol en kan je pen overnemen. Zo maken we samen geweldige presentaties. Waarmee jij iedere keer een goed, oprecht en sterk verhaal vertelt. 
 • Sessies zijn altijd live, face-face
 • Vervolgsessies zijn 595 euro per sessie

executive coachinG

12X

Eenmalig

7.250 euro exclusief 21% btw

DIT KRIJG JE


 • 12x Executive coaching met Ingrid Nagel
 • Ik weet wie je bent, ken je rol en kan je pen overnemen. Zo maken we samen geweldige presentaties. Waarmee jij iedere keer een goed, oprecht en sterk verhaal vertelt. 
 • Sessies zijn altijd live, face-face
 • Vervolgsessies zijn 495 euro per sessie

dit vonden zij van de tweedaagse masterclass

Intensief, confronterend en opbouwend
Jaap van Leeuwen


Major Donar Relation Manager

geweldig. zo veel geleerd!!!

Gijsbert-Jan Heek


Adjunct-directeur Productie 

SBB Ontwikkelen & Bouwen

Zeer inspirerend en direct toepasbaar
Jan-Pieter Maas


Directeur Zorg en Bedrijfsvoering Electieve Zorg Lentis a.i.
€ 7.950
4.950 euro exclusief 21% btw

masterclass

professioneel presenteren


12 + 13 september

DIT KRIJG JE

 • Twee e-learnings voorafgaand aan de Masterclass
 • Twee volle dagen training en coaching van Ingrid Nagel en expert uit haar netwerk die jou een workshop Retorica geeft
 • Lunches, (retorisch) diner, hotelovernachting + ontbijt en afsluitende borrel


WAAROM IS EEN INTAKE VERPLICHT?

 • Ingrid Nagel wil jou de juiste leerervaring bieden, daarom is het cruciaal dat er een evenwichtige groep is
 • Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers
 • Je vervult nu een rol op directieniveau (een c-level rol), bent bestuurder of politicus.  
 • Je moet  twee volledige dagen beschikbaar zijn; inclusief avondprogramma. Een dagdeel missen is in dit programma niet mogelijk. Misschien past een-op-een coaching je beter?
 • Het is een intens en intensief programma die ook nog eens omschreven wordt als: 'snel, echt goed en ook nog eens leuk, knap!!'
 • Wil je nog steeds ervaren wat er deze twee dagen gebeurt (veel, je manier van presenteren wordt 100% beter) boek dan nu je intake en laat weten wanneer jij gebeld wil worden. 
 • Ingrid Nagel neemt dan telefonisch contact met je op, op een moment dat het jou past.